Újra párra talált a Csillag születik sztárja, Bradley Cooper.

A Page Six magazin számolt be arról, hogy a színész és Huma Abedin alkotnak egy párt, akiket ráadásul nem más, mint a Vogue magazin főszerkesztője, Anna Wintour mutatott be egymásnak.

Cooper 2019-ben szakított Irina Shaykkal, akivel egyébként egy közös kislányuk is született. Abedin korábban Anthony Weinerrel, volt kongresszusi képviselővel élt házasságban. Huma Mahmood Abedin Hillary Clinton 2016-os amerikai elnökválasztási kampányának alelnöke volt. Ezt megelőzően pedig a külügyminiszterként megbízott Clinton kabinetfőnök-helyettesként dolgozott 2009 és 2013 között.

Cooper, aki jelenleg a Maestro forgatásán dolgozik, korábban már nyíltan beszélt a Shaykkal közös gyermeke neveléséről, a pár még tavaly decemberben együtt jelent meg a Rémálmok sikátora premierjének vörös szőnyegén.

Abedin tavaly megjelent Both/And című könyvében írt Weiner szexbotrányairól és arról, hogy a vita hogyan befolyásolta Clinton 2016-os elnökválasztási kampányát. A CBS Sunday Morningnak adott októberi interjújában pedig azt mondta, hogy sikeresen továbblépett a kapcsolatán.

dráma | romantikus | zenés

Bradley Cooper egy jól ismert történetet dolgoz fel a showbiznisz kegyetlen és kiszámíthatatlan világáról. A valaha híres Jackson Maine csillaga leáldozóban van: a férfi... több»