A Bad Boys – Mindent vagy többet után Will Smith (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) újra összeáll a Sony Pictures-szel a Resistor című sci-fi thrillerre, amely Daniel Suarez 2014-es Influx című regényéből készült.

Smith és a producerek évek óta fejlesztik, most kiderült, hogy a forgatókönyv A gyilkos járat írója, Zak Olkewicz írta, a legújabb változatot Eric Singer (Top Gun: Maverick, Amerikai botrány) kezeli. Egyelőre nem találtak rendezőt a projekthez.

A egyelőre cselekményt titokban tartják, de az Influx egy disztópikus társadalomban játszódik, ahol a kormány etikátlan módszerekkel akadályozza a technológiai fejlődést.

Smith legutóbbi, a Bad Boys franchise negyedik része 113 millió dollárt hozott Észak-Amerikában és 215,5 millió dollárt világszerte, amivel a franchise globálisan átlépte az 1 milliárd dolláros határt. A film, amely itthon is látható a mozikban, a hazai mozikban 316 millió forintot kaszált.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) nyomozók ismét egy kemény balhéba keverednek. A páros egy korrupciós botrány nyomába ered, amely egyenesen a miami... több»