Új sztárok csatlakoztak Tarantino filmjéhezA kép forrása: https://theplaylist.net/burt-reynolds-kurt-russell-tarantino-20180508/

Quentin Tarantino mindenféle botrány ellenére keményen dolgozik új filmjén, a Volt egyszer egy Hollywoodon, amihez már eddig is elég masszív stábot trombitált össze: Leonardo DiCaprioBrad Pitt és Margot Robbie fémjelzik a készülő filmet.

Ám nemrég kiderült, hogy a többi szereplő neve is garancia lehet a sikerre: a rendező olyan neveket nyert meg a projektnek, mint Burt Reynolds, akit már jó rég nem láthattunk nagy költségvetésű filmben, és aki George Spahn szerepét kapta. A valós személyről mintázott karakter azért találja magát a brutális Sharon Tate-gyilkosság középpontjában, mert a westernfilmek forgatásához bérbe adott farmját szerencsétlen módon a Manson-bandának is kiadja épp a gyilkossá előtt.

A stábhoz csatlakozó másik két név nem ismeretlen a Tarantino-rajongók számára: Michael Madsen majdnem minden eddigi Tarantino-filmben szerepelt, és valószínűleg ez a jövőben is így lesz (tartsa meg ezt a jó szokását), míg Tim Roth szintén feltűnt a rendező több filmjében. AZ ő pontos szerepükről még nincs hír, de valószínűleg a történet szempontjából fontos alakokat formálnak majd meg.

A Once Upona Time in Hollywood a hatvanas évek radikálisan változó filmiparának légkörében követi végig egy TV-sztár küszködését, akivel igencsak nagyot fordul a világ, amikor a szomszédjában lakó gyönyörű színésznőt (Margot Robbie) meggyilkolják. A készülő film Tarantino elmondása szerint eddigi filmjei közül a leginkább hasonlít majd a legendás Ponyvaregényhez.

A film hivatalos premierdátuma 2019. augusztus 9.