Új vágyak, új kihívások: Itt a netflixes szoftpornó friss, teljes előzetese

"Nem vagyok [feldúlt], csak végeztem" - mondja Billie férjének Cooper a Vágyak/Valóság 2. évadának előzetesében.

Ezt a beismerést gyorsan követi Brad következő kinyilatkoztatása: "Hat hónappal ezelőtt eljöttem hozzád egy gyűrűvel. Nemet mondtál, és most már túl késő". Az biztos, hogy Billie szerelmi élete még mindig egy merő káosz, amikor a Netflix sorozata március 2-án, csütörtökön új epizódokkal tér vissza.

Az előzetesben, amelyet lentebb megnézhetsz, a kétgyermekes anyuka (Sarah Shahi) egy új férfit vesz célba, Majidot (a teheráni színész, Darius Homayoun alakításában). A sneak peek egy szerelmi érdeklődést is sejtet legjobb barátnője, Sasha (Margaret Odette) számára, aki szingli volt - és összejött Braddel (Adam Demos) - az első évadban, amely még 2021 júniusában jelent meg.

B.B. Easton 44 fejezet 4 férfiról című memoárja által inspirált Vágyak/Valóság Billie Connelly-t, a feleséget és anyát követi, aki miután belefáradt unalmas külvárosi életébe, naplózni és fantáziálni kezd az ex-pasijával, Braddel folytatott szenvedélyes kalandjairól.

A 2. évad visszatérő szereplőgárdájához tartozik még Mike Vogel mint Cooper, Jonathan Sadowski (Young & Hungry) mint Devon és Li Jun Li, mint Francesca.

Új szereplők még ebben az évadban például Wallis Day (Batwoman) mint Gigi vagy Craig Bierko (UnREAL) mint Mick.

dráma | romantikus | vígjáték

Billie új kihívásokkal és új vágyakkal néz szembe, miközben azt az életet hajszolja, amit elképzelt magának. De vajon képes lesz-e mindezt megkapni? több»