A Prime Video hivatalosan is bejelentette, hogy az Eddie Murphy és Tracee Ellis Ross főszereplésével készült Karácsonyi fénytusa idén decemberben debütál majd, ám az kizárólag a platformon lesz csak elérhető.

A Reginald Hudlin rendezésében készült produkció története szerint Chris elhatározza, hogy megnyeri a szomszédságában évente megrendezett karácsonyi házdíszítő versenyt. Akaratán kívül is alkut köt egy manóval, hogy ezzel is növelje az esélyeit, a manó varázslata azonban csak káoszt szül a városban, Chrisnek pedig el kell gondolkodnia azon, milyen áldozatot kell hoznia, hogy megmentse a karácsonyt.

“Alig várom, hogy a világ lássa a 'Candy Cane Lane'-t. Egész életemben karácsonyi filmet akartam készíteni, de valami frisset és meglepőt akartam csinálni. Eddie Murphy és ez a fergeteges színészgárda igazán vicces, szuper karácsonyi hangulatú, és a legszebb érzéseket fogja eltalálni” - nyilatkozta a rendező.

A Candy Cane Lane tehát idén télen érkezik a streamingszolgáltatón, a Prime Video ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíhatjátok a premier napjától kezdődően a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál. A frissen megjelent jelenetképeket pedig a fenti galériánkban találjátok.