Újabb csúcsot döntött a The Last of Us

A The Last of Us hatalmas sikert aratott az HBO-nál, az első és a második epizód is nézettségi rekordokat döntött, ami a második évad korai berendeléséhez vezetett. 

A harmadik epizód új csúcsot ért el: vasárnap 6,4 millió néző kapcsolta be a sorozatot. Ez a szám a Nielsen lineáris nézettségi méréséből és a Warner Bros. Discovery az HBO Max streamekre vonatkozó adataiból származik. 

A The Last of Us nézettsége tovább emelkedik, ami jelentős eredmény, hiszen a Trónok harca - Sárkányok háza után a második legnézettebb sorozatpremierje HBO elmúlt több mint tíz événej. 

A harmadik epizód 6,4 millió nézője 12%-os növekedést jelent a múlt heti 5,7 millióhoz képest, és 22%-os javulást az első epizód 4,7 milliós nézettségéhez képest. Ezek a statisztikák csak az első esti elérhetőségre vonatkoznak, és az első két epizód együttesen már 21,3 milliós átlagnézőszámot produkált - jelentette a WBD kedden.

akció | dráma | horror | kaland | thriller

Joel és Ellie, a járvány-pusztította, eltorzult világban csak egymásra számíthat. A duó kénytelen elviselni az új világ brutalitását; a kegyetlen gyilkosoktól hemzsegő,... több»