Újabb filmekkel bővül Az éhezők viadala franchiseA kép forrása: Lionsgate

Már így is elég sok kritika érte a Lionsgate-et, amiért két részben mutatják be Az éhezők viadala záró epizódját, azonban a Deadline információ szerint nem feltétlenül ér véget a franchise idén novemberben.

A Deadline információi szerint a Lionsgate ügyvezető igazgatója, Jon Feltheimer máris a franchise további bővítésének lehetőségén gondolkodik.

"Jelenleg is aktívan keressük egy előzményfilm vagy egy folytatás elkészítésének módját."

Nem csoda, hogy a stúdió további részekben gondolkodik, ugyanis az eddigi három Éhezők viadala film világszerte 2,2 milliárd dolláros bevételre tett szert. Arról azonban egyelőre nincsenek információk, hogy a produkciók alapjául szolgáló könyvek szerzője, egyszersmind a filmek producere, Suzanne Collins milyen szerepet vállalna a szóban forgó filmekben.  

A Lionsgate tervei jól illeszkednek a megfigyelhető trendekbe, ne feledjük ugyanis, hogy a Universal égisze alatt Legendás állatok és megfigyelésük címmel jövő novemberben tovább bővül a Harry Potter univerzum, melyről már most tudni lehet, hogy egy trilógia első epizódja lesz. Épp a múlt héten számoltunk be róla, hogy az Alkonyat franchise is tovább bővül, igaz, ebben az esetben mindössze 5-10 perces rövidfilmekről beszélhetünk.

A Jennifer Lawrence  nevével fémjelzett Az éhezők viadala: A kiválasztott - Befejező rész 2015. november 20-án debütál a mozikban.