2018.05.16   szerző: hp   hozzászólások: 0

Han Solo után Lando is megkaphatja önálló filmjét. A Lucasfilm vezetője eltökélt a spin-offal kapcsolatban.

Újabb ikonikus Star Wars karakter kap szólófilmet

Bár még be sem mutatták a filmet, már most rengetegen dicsérik Donald Glover alakítását a Solo: Egy Star Wars-történet, a Lucasfilm is elégedettnek tűnik, ugyanis Kathleen Kennedy arról beszélt Cannes-ban, hogy hosszú távra terveznek Lando Calrissian karakterével. 

"Úgy hisszük, a következő szólófilmünk Lando karaktere köré épül. Igaz, hogy rengeteg történet van még Hanban és Chewbaccában, de Lando lesz az új projektünk" - mondta el a Lucasfilm vezére. 

A Solo jelenleg 71 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, ami kevésbé erős, mint a saga előző, már a Disney égisze alatt készült részei, de ahhoz képest, milyen bonyodalmak övezték a forgatást, a stúdió elégedett lehet. Azonban abban a negatív visszhangok is egyetértenek, hogy Glover alakítása több, mint figyelemreméltó. 

Arról, hogy mikor kerülhet a mozikba a Lando szólófilm, egyelőre nincsenek információk. Addig is be kell érnünk a Solo-val, mely május 24-től itthon is látható a mozikban. 

akció | sci-fi

Szállj fel az Ezeréves Sólyomra és utazz egy messzi-messzi galaxisba egy vadonatúj Star Wars-történetben a galaxis legkedveltebb gazfickójával. Vakmerő alvilági kalandok során... több»