Újabb sztárok az egyik legjobban várt videojáték adaptáció fedélzetén (Uncharted)

Csak jövő tavasszal kerül a mozikba, mégis folyamatosan bekerül a hírekbe Tom Holland és Mark Wahlberg régi közös, kedvenc filmterve, az Uncharted, amelynek egy Indiana Jones-szerű, vagány kincsvadász és a mestere a főszereplője.

Régebben úgy volt, hogy Wahlberg lesz a videójátékból készült film sztára, de a produkció addig húzódott, hogy kiöregedett belőle, és már a mestert kell játszania: Tom Holland pedig még saját magához képest is elképesztő lelkesedéssel pörög, hogy végre összejöjjön a film.

Az egyik új hír a produkcióval kapcsolatban, hogy végre hivatalossá vált az eddigi pletyka: a rendező Ruben Fleischer, a Zombieland-filmek és az első Venom alkotója lesz.

A máik, és talán még fontosabb, hogy egy friss Oscar-jelöltet is sikerült szerződtetni: Antonio Banderas is szerepet vállalt az Uncharted-ben, mellette Sophia Taylor Ali és Tati Gabrielle is leszerződött. Hogy pontosan mit fognak játszani, azt még senki sem tudja – de az egyre nyilvánvalóbbnak tűnik, hogy nagy film van készülőben.

Az Uncharted előreláthatólag 2021-ben érkezik a mozikba.