Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 22-28.)

Vajon mire számithatunk a hónap vége felé közeledve a Netflixtől? Nem kell aggódnotok, ezt a kérdést a következő listában megválaszoljuk. Mutatjuk azokat az eredeti Netflix-tartalmakat, amelyek a napokban érkeznek. A teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

akció | dráma | háborús

Netflix

A második világháború végén egy német katona eltűnt lánya, míg egy SS-csapat egy zsidó kincs nyomába ered. több»

1945 tavasza. A katonaszökevény a második világháború utolsó napjaiban játszódik, és a német dezertőr Heinrich (Robert Maaser), a fiatal és bátor Elsa (Marie Hacke) - és egy egész sereg náci - történetét meséli el. Heinrich a frontról hazafelé tart a lányához, de egy fosztogató SS-csapat karmai közé kerül. Vezetőjük (Alexander Scheer) egy fán felakasztva hagyja őt. Az utolsó pillanatban Elsa megmenti őt, aki elrejti őt a tanyáján. Eközben az SS egy közeli faluban elrejtett zsidó kincs után kutat, és keserű ellenállásba ütközik a falusiak részéről, akik maguknak akarják megtartani a kincset. Hamarosan Heinrichet és Elzát akarva-akaratlanul is belerángatják az arany utáni akciódús vadászatba, amely a falu templomában zajló véres leszámolásban csúcsosodik ki.
#5

dokumentum

Netflix

Üdvözöljük a hivatásos sellőlét szeszélyes világában, ahol az emberek úszás iránti szenvedélye félmilliárd dolláros iparággá nőtte ki magát. több»

Rendező: Cynthia Wade
A dokumentumfilm elmerül a víz alatti előadók lenyűgöző világában, akik a misztikus tengeri lények iránti szeretetüket valódi karrierre váltották. Ez a sorozat a káprázatos floridai kisvárosi showműsoroktól a Bahamákon a tengerek királyának és királynőjének megkoronázásáig a szenvedély és a kitartás történetét mutatja be. Készülj fel egy felejthetetlen utazásra, és merülj el egy olyan világban, ahol a fantázia valósággá válik.
#4

családi | dráma | vígjáték

Netflix

Georgina egy tanárnő, éd eltökélt szándéka, hogy megváltoztassa azoknak a gyerekeknek az életét, akiket egy vidéki mexikói vasútikocsi-iskola osztálytermében tanít. több»

A fiatal Ikal és családja egy vonaton él, amely az országot járja. Apja, Tomás, vasúti síneket javít és épít. Ez azt jelenti, hogy a család sosem marad túl sokáig ugyanazon a helyen. A legutolsó megállójukon azonban Ikal megismerkedik Chicóval, a lázadó fiúval, akit csodál; Valeriával, az intelligens lánnyal, aki végül első szerelme lesz; Tuertóval, egy másik fiúval a vasutas közösségből; és Quetzallal, egy korcs kutyával, aki Ikalt választja új gazdájának. A négy barát Georginánál tanul, egy szigorú tanárnőnél, aki azzal a kevéssel, amije neki magának van, mindent megtesz a diákjaiért. Együtt segítenek Ikalnak abban, hogy most először érezze, tartozik valahová. Ám egy új fenyegetés közeledik: Hugo Valenzuela, az Oktatási Minisztérium felügyelője érkezik. Neki az a fárasztó (és hálátlan) feladata, hogy vidéki iskolákat zárasson be, állítólag a nagyobb jó érdekében. Ez azt jelenti, hogy rengeteg gyereknek nincs többé esélye arra, hogy továbbtanuljon. Hugo járja az államot, kezében a bezárandó iskolák aktáival. Vajon mi lesz a sorsa a Malinalli Tepenepatl állami iskolának - az iskolának, ahol Ikal megtanulta a barátság értékét, a felnőtté válás mikéntjét, és azt, hogy a tanárok milyen hatással lehetnek a diákokra, és milyen inspirációt jelenthetnek számukra?
#3

dokumentum

Netflix

A film nyolc héten keresztül követi a párok női és nem bináris tagjait, akik kapcsolatuk kritikus pontján találják magukat: az egyikük készen áll a házasságra, a másikuk nem. több»


Szereplők: JoAnna Garcia
Az Ultimátum valóságshow univerzuma bővül, hogy még több történetet mutasson be a szerelemről, a kapcsolatokról, az elköteleződés hullámvölgyeiről és hegyeiről. A Queer szerelem című sorozatban öt új, nőkből és nem-bináris személyekből álló pár kerül válaszút elé a kapcsolatában. Az egyik partner készen áll a házasságra, a másiknak kételyei vannak. Az egyikük ultimátumot ad a másiknak. És alig több, mint nyolc hét múlva mindegyik pár vagy összeházasodik, vagy szakítanak, miután mindketten új potenciális partnereket választanak egy-egy életre szóló, két különböző jövőt ígérő lehetőségből adódóan.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

Fiatal nők elmondják a rendőrségnek, hogy szexuálisan bántalmazták őket, de ahelyett, hogy igazságot szolgáltatnának nekik, hamis feljelentés bűntettével vádolják meg és... több»

Első önálló nyomozása során Rae de Leon újságíró beutazza az országot, hogy egy megdöbbentő mintát tárjon fel: fiatal nők a rendőrséghez fordulnak, mert szexuálisan bántalmazták őket, azonban ahelyett, hogy igazságot szolgáltatnának nekik, hamis feljelentés miatt letartóztatják őket, és a rendszer, amelyről azt hitték, védelmet nyújt, börtönbe juttatja őket.
#1

65 Fubar  (2023)

(11) (2)

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»

Egy nyugdíj előtt álló CIA-ügynök családi titokra bukkan. Kénytelen visszamenni a terepre egy utolsó munkára, miközben megpróbál egyensúlyozni családi élete és munkája között. A sorozat a családi dinamika képlékenységét mutatja be, az akció, kémsztorik és a humor kontextusában. A főszerepben Arnold Schwarzenegger látható.