Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (március 20-26.)

A Netflix minden héten új címek széles választékával bővíti a katalógusát, az eredeti sorozatokat és filmeket, a klasszikus filmeket és dokumentumfilmeket beleértve. A jövő héten is több izgalmas újdonság érkezik a platformra, amelyek sok-sok órányi szórakozást ígérnek a nézőknek.

Ebben a cikkben közelebbről is megnézzük, mi új vár ránk a Netflixen a jövő héten. Részesíts előnyben bármilyen zsánert, ezek közül jó eséllyel Te is megtalálod az ízlésednek leginkább megfelelőt. Dőlj hátra, lazíts, és készülj fel, hogy megtervezd a következő film- vagy sorozatdarálást ezekkel az izgalmas újdonságokkal! Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges.

#6

akció | krimi | thriller

Netflix

Egy titokzatos nő kiképez egy lánytriót, hogy bosszút álljanak egy bűnözői bandán, amely bántalmazza a nőket. A három harcosnő mindent kockára tesz, hogy szembeszálljon ezzel... több»

Egy izgalmas, akciódús vietnami thriller, amelyet Veronica Ngo rendezett és írt. A 2019-es vietnami sikerfilm, a Hai Phuong előzményfilmje a 90-es évek Vietnámjába kalauzolja el a nézőket, látványos kaszkadőrkoreográfiával és operatőri munkával fűszerezve.
#5

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy légiutas-kísérő és üzlettársa gyémántokat lopnak, hogy kiszabaduljanak egy uzsorás karmai közül. 40 000 láb magasan a levegőben a rablás vakvágányra siklik és... több»

Indiából érkező izgalmas krimi, amiben egy tolvajpáros megpróbál megmenekülni egy egyre veszélyesebb adósság elől, azonban váratlanul egy lehetetlen helyen túszejtő akcióba keverednek. A filmet Ajay Singh rendezte, a főszerepekben Yami Gautam, Rik Aby és Sunny Kaushal láthatóak.
#4

61 Johnny  (2023)

(1)

dráma | életrajzi

Netflix

A világ és a többi ember iránti szeretet, és az a tény, hogy mindenki megérdemel egy második esélyt. Amikor ezt megkapja egy paptól, Patryk még nem is sejti, hogy ez mennyire meg... több»

A film Jan Kaczkowski atyáról, a rendhagyó, közvetlen és nagyon népszerű papról szól. A film tavaly a lengyel éves jegybevételi lista élén állt, miután 800 000 jegyet adtak el rá. A Daniel Jaroszek rendezte film a legutóbbi gdyniai lengyel filmfesztiválon elnyerte a közönségdíjat, valamint a legjobb színésznek járó díjat is bezsebelte. A történet középpontjában a halálos beteg Kaczkowski (Dawid Ogrodnik) és egy volt fegyenc, Patryk (Piotr Trojan) áll, aki második esélyt kap, miközben Kaczkowskinál dolgozik.
#3

animáció | kaland | rövidfilm

Netflix

Egy önző macska (Pud) és egy szerető, hiperaktív kutya (Ham) egy nap arra ébrednek, hogy a gazdájuk és MINDEN ember eltűnt a Földről. A két háziállat kétségbeesetten keresi a... több»

Egy interaktív vígjáték két háziállatról, akik egy nap arra ébrednek, hogy a Földön minden ember eltűnt! Pud, a macska és Ham, a kutya kétségbeesetten próbálják megtalálni gazdájukat, ezért életükben először kimerészkednek a világűrbe, és egy vad utazásra indulnak az univerzumon keresztül. Furcsa új világokat, bizarr lényeket és általános zűrzavart felfedezve a mogorva macska és a túlságosan is hiperaktív kutya hamarosan rájön, hogy minden döntésüknek óriási következményei vannak, és az út, hogy megtalálják szeretett gazdájukat, minden, csak nem hétköznapi.
#2

dokumentum | krimi

Netflix

A sorozat bemutatja, mi történt 1993-ban a texasi Wacóban, amikor David Koresh szektavezér az 51 napig tartó ostrom során szembeszállt a szövetségi kormánnyal. több»

Rendező: Tiller Russell
A Netflix háromrészes dokumentumfilm-sorozata a texasi Wacóban 1993-ban történt eseményekről szól, amikor David Koresh szektavezér 51 napos véres ostrom során szembeszállt a szövetségi kormánnyal. A konfliktus a polgárháború óta a legnagyobb lövöldözéssel kezdődött amerikai földön, és egy tüzes pokollal végződött, amelyet élőben közvetített az országos televízió. A nemzeti tragédia 30. évfordulója alkalmából megjelenő sorozatot az elismert filmrendező, Tiller Russell (Night Stalker) rendezi, és exkluzív hozzáférést biztosít a nemrég előkerült, az FBI válságtárgyalási egységén belül forgatott videokazettákhoz, valamint az amerikai nyilvánosság számára soha nem közzétett nyers híradófelvételekhez és FBI-felvételekhez. A filmet a konfliktus minden oldaláról érkező emberekkel készített intim és leleplező interjúk teszik teljessé, köztük David Koresh egyik feleségével, a táborból élve kiszabadult utolsó gyermekkel, az FBI túszmentő csapatának mesterlövészével, az FBI válságtárgyalási egységének vezetőjével, valamint az ATF taktikai csapatának tagjaival, akik végignézték kollégáik halálát a vallási szekta tagjai elleni tűzharcban.
#1

68 Éjjeli ügynök  (2023)

(20)

akció | dráma | politikai | thriller

Netflix

Egy alacsony beosztású FBI-ügynök, Peter Sutherland a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög; egészen addig az éjszakáig, amikor... több»

A Matthew Quirk regénye alapján készült akció-thriller középpontjában egy alacsony beosztású FBI-ügynök áll, aki a Fehér Ház alagsorában dolgozik, és egy olyan telefont kezel, amely soha nem csörög - egészen addig az éjszakáig, amikor mégis megszólal, és belekeveredik egy veszélyes és szövevényes összeesküvésbe, amely végül egészen az elnöki irodáig vezet.