Újdonságok a Netflixen: 8 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 5-11)

A következő héten is izgalmas premierekkel készül a Netflix - érkezik egy akciófilm Queen Latifah főszereplésével, egy szörnyekkel teletűzdelt tinidráma, illetve egy újabb koreai krimi, ami sok jóval kecsegtet. A következő listában összeszedtük a leginkább édekesnek tűnő filmeket és sorozatokat, amelyeket a jövő héten streamelhettek. Mindegyik produkció elérhető egy kattintással weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban Netflix előfizetés szükséges.

#8

akció | dráma | vígjáték

Netflix

Az All Valley bajnokság meglepő eredményei után Terry Silver kiterjeszti a Cobra Kai birodalmat, és megpróbálja "Nincs kegyelem" stílusát az egyetlen játékká tenni a városban.... több»

A Youtube-sorozatként debütáló Cobra Kai immár az ötödik évaddal tér vissza a Netflixen. Tovább követhetjük A karate kölyökből megismert szereplők sorsát, akik egy újabb tornára készülődnek, és a tét most is magas.
#7

dráma

Netflix

Egy dzsigoló mindennapjai és rutinja darabokra hullik, amikor szerelmes lesz egyik ügyfelébe és belekeveredik annak életébe. több»

Talán az egyetlen dolog, ami hatalmas tabu a dzsigolók világában, hogy ne keveredjenek érzelmeken alapuló kapcsolatokba az ügyfelekkel. A mexikói sorozat főhőse azonban még ennél is továbbmegy - nem elég, hogy beleszeret egyik ügyfelébe, de még bele is keveredik nem éppen problémamentes életébe.
#6

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Amikor egy újságíró meggyilkolásának gyanúsítottját megtalálják, az ügyet lezártnak tekintik, amíg egy titkos naplóból aggasztó nyomok kerülnek elő, amelyek 13 további... több»

Rendező: Dheeraj Jindal
Néha egy gyilkossági ügy nem olyan egyszerű, mint azt elsőre gondolnánk. A Netflix új dokumentumfilmjében is bebizonyosodik, hogy amikor a nyomozók letartóztatták egy gyilkosság gyanusítottját, az igazi szörnyűség még csak elkezdődött...
#5

dráma | fantasy | kaland

Netflix

Miután egy kísérleti génterápia szörnyeteggé változtatja őket, három huszonéves fiatal összefog, hogy levadásszák a felelős tudóst és rákényszerítsék, hogy újra... több»

Egy új kanadai LMBTQ témájú sci-fi sorozat amiben Italia Ricci, Morgan Taylor Campbell és Rhianna Jagpal játsszák a főszerepet. A sorozat egy kísérletről szól, amely három barátot szörnyű képességekkel ruház fel, ők pedig a felelős személyt és a gyógymódot keresik.
#4

dráma | romantikus | sportfilm

Netflix

Roxana Aubrey úgy dönt, hogy abbahagyja tanulmányait, és elmenekül a párizsi életéből egy dél-franciaországi ingyenes búvártanfolyamra. Hamarosan az élete megváltozik és... több»

Franciaországból érkező romantikus film, amiben főhősnőnk megelégeli nagyvárosi életét, és a Földközi-tengerhez utazik, hogy búvárkodjon. A víz alatt azonban olyan forróság várja, amire nem volt felkészülve.
#3

73 Dioráma  (2022)

(1)

romantikus

Netflix

A film tudományos szemszögből követi Frida és Björn szerelmi történetét a szenvedélytől a házasságon át a családi életig. több»

A Dioráma a vígjáték és a dráma műfajait ötvözi, miközben bemutat egy hosszútávú kapcsolatot a szerelmes kezdetektől egészen a fásult házasnapokig - mindezt pedig tudományos szempontból próbálja szemléltetni.
#2

70 Narkószentek  (2022)

(1)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Egy civil üzletember története, akinek nincs más választása, mint együttműködni a Nemzeti Hírszerző Szolgálat titkos műveletében, amelynek célja a dél-amerikai Szurinamot... több»

A sorozat egy férfi történetét meséli el, aki részt vesz a Nemzeti Hírszerző Szolgálat (NIS) titkos akciójában, miután egy drogbáró belekeverte a piszkos üzleteibe, aki a dél-amerikai Suriname-ot tartja a markában. A sorozatot Yoon Jong-bin rendezi (leginkább a The Unforgiven című filmje ismert), a főszerepekben Ha Jung-woo, Hwang Jung-min és Park Hae-soo látható.
#1

45 Az út vége  (2022)

(5)

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Ebben az akció-thrillerben egy országjáró út a pokolba vezet Brenda és családja számára. Egyedül, az új-mexikói sivatagban az életükért kell küzdeniük, amikor egy titokzatos... több»

A 42, ugyanaz a produkciós cég, amely az idén megjelent Hétvégi kirándulás mögött is állt, egy új krimi thrillerrel jelentkezik, amelynek főszereplője Queen Latifah. A Millicent Shelton rendezésében készült film egy özvegyasszonyról szól, aki átutazik az országon, hogy új életet kezdjen, de maga az utazás elakad, mivel egy gyilkos célpontjává válik. A filmben szerepel még Ludacris, Frances Lee McCain és Beau Bridges.