90 Blöff  (2000)

Azt már tudjuk, ha Guy Ritchie és Jason Statham közös projekten dolgoznak, az garantáltan hatalmasat fog szólni. A legfrissebb hírek szerint pedig az ő kettősük hamarosan ismét munkának lát.

Five Eyes munkacímen zajlanak egy kém thriller előkészületei a Miramax és az STXFilms műhelyében. A történet szerint Orson Fortun MI6 ügynök a Five Eyes nemzetközi szervezet figyelmébe kerül, amely megbízza őt egy újonnan kifejlesztett fegyvertechnológia felkutatásában és megszerzésében. Nem marad segítség nélkül, hiszen a feladatban társa lesz a CIA fegyverspecialistája, Sarah Fidel.

Guy Ritchie és Statham egyébként korábban olyan filmeken dolgoztak együtt, mint a A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, Blöff, Revolver, az kollaborációval kapcsolatban pedig maga az STXFilms elnöke, Adam Fogelson is rendkívül bizakodó:

“Jason egy igazi nehézsúlyú bajnok a filmiparban, összehozni őket Richie-vel pedig nem csupán izgalmas, de elképesztő kombináció.”

Egyelőre azonban nincsenek bővebb információk a filmmel kapcsolatban a jövőben várhatóan azonban gyakrabban is hallhatunk a film előkészületeiről.