Újra szuperhős lenne Chris Evans, de a választásának nem minden Marvel-rajongó örülne

Chris Evans inkább Johnny Stormot hozná vissza az MCU-ba, minthogy újra Amerika Kapitányt játssza: "Imádnám, főleg, mert úgy érzem, Johnny Storm nem igazán kapta meg azt a figyelmet, ami járna neki.”

Lehet, hogy Chris Evans egyhamar nem áll készen arra, hogy újra felcsatolja Amerika kapitány pajzsát, de ez nem jelenti azt, hogy a színésznek nincs helye a modern Marvel Moziverzumban.

Ryan Reynoldshoz és Brandon Routh-hoz hasonlóan Evans is több szuperhőst alakított már karrierje során. Évekkel azelőtt, hogy Steve Rogers lett volna, ő volt Johnny Storm, aki Tim Story két Fantasztikus négyes-filmjében az Emberi Fáklya szerepében ragyogta be a képernyőt. Az MTV Newsnak nemrégiben adott interjújában Evans azt mondta, hogy szívesebben térne vissza ebbe a karakterbe, mint Kapiéba.

"Istenem, hát nem lenne nagyszerű?" - válaszolta Evans, amikor felvetették neki, hogy visszatérhetne az Emberi Fáklya szerepébe. - "De nem, még senki sem keresett meg ezzel kapcsolatban. Úgy értem, már nem egészen ugyanúgy nézek ki, mint régen. Az 15, majdnem 20 évvel ezelőtt volt. Istenem, de öreg vagyok. Nagyon szeretem azt a karaktert, de azt hiszem... nem csinálnak most valamit a Fantasztikus Négyessel?"

Dehogynem, Chris. A Marvel Studios már egy ideje tervez egy Fantasztikus négyes-filmet, de nemrégiben történt egy átrendeződés, amikor Jon Watts (Pókember: Nincs hazaút) rendező távozott a projektből. Aztán jött a Doctor Strange az őrület multiverzumában, amelyben (spoiler vigyázat!) John Krasinski játssza a Fantasztikus Négyek vezetőjét, Reed Richardsot, alias Mr. Fantasztikust egy párhuzamos univerzumból. Egy félvállról jövő utalás alapján még Krasinski valódi feleségét, Emily Bluntot is könnyű volt elképzelni a Láthatatlan Nő szerepében.

Krasinski jövőbeli szerepvállalását az MCU-ban egyelőre nem erősítették meg, hiszen mégis csak egy multiverzumról van szó... Persze a multiverzum jelenléte legalább valamivel nagyobb esélyt ad arra, hogy Evans visszatérhet Johnny Stormként, még akkor is, ha a színésznek igaza van abban, hogy már nem a megfelelő korban van ahhoz, hogy az arrogáns fiatal Fáklyát játssza.

"Nézd, nagyon örülnék neki - folytatta Evans - "Imádnám. Ez valójában könnyebben eladható lenne számomra, mintha Capként térnék vissza. Cap annyira értékes számomra, és szinte nem is akarom megzavarni azt a gyönyörű élményt, amit jelentett. De Johnny Storm, úgy érzem, nem igazán kapta meg, ami jár neki. Ez még azelőtt volt, hogy a Marvel igazán megvetette volna a lábát a filmvilágban. Szóval, imádtam azt a szerepet, és ki tudja, ki tudja?"

Itt pedig az interjút nézhetitek meg mindannnyiunk kedvenc Kapitányával: