Thor újabb Bosszúálló csapatot szervez az otthonát leigázni kívánó Hela ellen.

Már csak néhány hónap kérdése, és a mozikban a Thor: Ragnarök 3, mely eddig nem látott jeleneteket tartalmazó új kedvcsinálót kapott.

A történet szerint miután baljós híreket kap otthonából, Thor (Chris Hemsworth) visszatér Asgardba, ahol Loki (Tom Hiddleston) Odinnak (Anthony Hopkins) álcázva magát vette át a birodalom irányítását. Loki felszabadította rabságából Helát (Cate Blanchett), aki erejét felhasználva Sakaarba száműzi Thort. A bolygót a nyájas, de aljas Nagymester (Jeff Goldblum) uralja. Valkyrie (Tessa Thompson), az iszákos harcos a Mester elé vezet Thort, aki arra kényszeríti Odin fiát, hogy gladiátorként szálljon harcba az arénában. Thort megfosztják a kalapácsától, a Mjölnirtől és levágják a haját. Az arénában az ellenfele nem más, mint korábbi társa, Hulk!

A film főbb szerepeit olyan színészek alakítják, mint  Jaimie AlexanderChris HemsworthIdris ElbaTom HiddlestonAnthony HopkinsTessa ThompsonCate BlanchettSam NeillKarl Urban és Mark Ruffalo, de egy néhány jelenet erejéig a Doctor Strange-et alakító Benedict Cumberbatch is tiszteletét teszi. A Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok ) rendezésében készülő Thor: Ragnarök november 11-től látható a mozikban.