Egy amerikai bíróság elutasította a Marilyn Manson zenész ellen indított bántalmazási pert, amelyben bántalmazással vádolják a zenészt.

Mansont volt barátnője, Ashley Morgan Smithline azzal vádolja, hogy szexuálisan, pszichésen és fizikailag is bántalmazta őt a 2010-ben kezdődött kétéves kapcsolatuk során. Smithline egyike azoknak a nőknek, akik több váddal is előálltak az 54 éves Mansonnal szemben, amelyeket ő maga folyamatosan elutasított.

A Mirror értesülései szerint a benyújtott dokumentumok alapján a bíró most elutasította az ügyet, mivel Smithline nem biztosította a megfelelő jogi képviseletet a megadott határidőn belül. Smithline-t Jay Ellwanger ügyvéd képviselte, aki az értesülések szerint októberben visszalépett a képviselettől, Smithline-t pedig arra utasították, hogy vagy keressen új ügyvédet, vagy tegyen nyilatkoztatot azzal kapcsolatban, hogy december 5-ig saját magát képviseli.

Mivel a jelek szerint egyiket sem tette meg, a bíróság erre alapozva elutasította az ügyet. “A bántalmazóm neve Brian Warner, akit a világ Marilyn Manson néven is ismer" - írta korábban a közösségi médiában Smithline.

Smithline azt állította, hogy többször is órákon át kényszerítette őt egy hangszigetelt zárkába, amelyet “Bad Girls Room”-nak nevezett el. Egykori asszisztense, Ashley Walters, aki szintén beperelte Mansont szexuális zaklatásért, azt állította, hogy a férfi még "dicsekedett" is az embereknek a szobával.

Manson tagadta az összes állítást, kijelentve, hogy kapcsolatai "mindig is teljesen konszenzuálisak voltak", és a vádakat "a valóság szörnyű torzításának" nevezte. Manson korábbi ügyeivel kapcsolatban ITT, ITT és ITT írtunk.