Marilyn Manson azt állítja, hogy amellett, hogy karrierje rövidesen teljesen a süllyesztőben végzi, számos halálos fenyegetést kap.

A TMZ értesülései szerint a zenész zaklatott, depressziós, aggódik és folyamatosan szorong felesége, Lindsay Usich testi épsége miatt. Marilyn azt is megerősítette, hogy lemezkiadója és tehetségkutató ügynöksége kirúgta őt, illetve "kizárták a hollywoodi társasági és üzleti összejövetelekről".

A zenész megjegyezte, hogy nem tud turnézni, nem tudja kiadni a könyvét, a festményeit 'leértékelték', és a művészeti kiállításait 'határozatlan időre elhalasztották', és hogy menesztették őt az Amerikai istenek és a The Stand című produkcióktól.

Marilyn Manson március óta nem aktív a közösségi felületeken sem. A zenészt 2021 februárjában vádolta meg volt menyasszonya, Evan Rachel Wood azzal, hogy “a férfi “érzelmileg, fizikailag és szexuálisan bántalmazta" őt hét hónapos kapcsolatuk alatt. Ezt követően többen feljelentést tettek Manson ellen. Az ügyről korábban ITT, ITT és ITT írtunk.

Manson egyébként nemrégiben Kanye Westtel doglozott együtt a rapper tizedik stúdióalbumán, a Dondáról készült videót lentebb tudjátok megtekinteni.