Marilyn Manson: Ejtették az egykori asszisztens által felhozott vádakat, nem perelheti újra a rockert

A bíró elutasította a beadványt, és az ügy megújításának a lehetőségét is elvetette, vagyis Marilyn Mansont nem perelheti be újra az egykori asszisztense ugyanazokkal a vádakkal.

Michael L. Stern, a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság bírája kimondta, hogy Marilyn Manson egykori asszisztense túl kevés tényt szolgáltatott ahhoz, hogy az ügyet a bíróságon tartsa, sőt, kimondta, hogy a nő nem perelheti be újra Mansont ugyanazokkal a vádakkal.

Ashley Walters, aki 2010 és 2011 között Manson asszisztense volt, 2021 májusában perelte be a zenészt. A bírósági dokumentumok szerint a vádak között szerepelt a szexuális zaklatás, a visszaélés, a szexuális bántalmazást és az érzelmi sérelem szándékos okozása is.

Az asszisztens azt állította, hogy elfojtott emlékek késleltették a kereset benyújtását. Walters ügyvédje, Tanya Sukhija-Cohen azt mondta, hogy ügyfelének mindaddig nem volt tudomása az őt ért élményekről, amíg az emlékek újra a felszínre nem törtek.

Walters azt állította, hogy az emlékei azt követően frissültek fel, hogy részt vett egy támogató csoportban olyan nők körében, akik azt állították, hogy Manson bántalmazta őket. Sukhija-Cohen Walters élményét a Trónok harca színésznőjének, Esme Biancónak az élményéhez hasonlította, aki szintén szexuális visszaélés vádjával indított pert Manson ellen. Bianco egyebek mellett azt mondta, hogy a rocker késsel megsebesítette és baltával kergette őt.

Walters azt mondta, hogy félt Manson erőszakos és dühös kitöréseitől, és arra kényszerítette, hogy túl sokat dolgozzon. Azt is állította, hogy Manson erőszakkal megcsókolta őt. Az ügyvéd március 11-én módosított keresetet nyújtott be, miután Manson ügyvédje megkérdőjelezte állításainak időbeli sorrendjét.

Manson tagadta Walters mindkét keresetében szereplő összes állítást, és áprilisban kérte, hogy utasítsák el a keresetét anélkül, hogy lehetőséget kapna egy újabb módosított kereset benyújtására.

Manson egykori menyasszonya és a Westworld színésznője, Evan Rachel Wood szintén megvádolta Mansont, egyebek mellett azzal is, hogy egy videoklip forgatása során megerőszakolta, aki tagadta az állításokat, és viszontkeresetet nyújtott be rágalmazásért. Bianco pere még mindig aktív.

Evan Rachel Wood a Főnix feltámadása dokumentumfilmben beszélt az őt ért sérelmekről, mely az HBO Max-on nézhető meg.

dokumentum

Evan Rachel Wood színésznő és aktivista a családon belüli erőszak túlélőjeként szerzett tapasztalatait felhasználva igyekszik igazságot szolgáltatni, begyógyítani egy... több»

Rendező: Amy Berg
Szereplők: Evan Rachel Wood