Végre befutottak a Varázslatos állatok és megfigyelésük első képei, melyeken bepillantást nyerhetünk az amerikai varázslók világába.

Jövőre érkezik a Harry Potter széria milliók által várt spinoffja, melynek főszerepében a A mindenség elmélete Oscar-díjas sztárját, Eddie Redmayne láthatjuk majd. A filmről eddig nem sokat hallhattunk, azonban a Warner az EW hasábjain végre lerántotta a leplet a készülő produkcióról. A szóban forgó képeket a fenti galériában találjátok.

A Legendás állatok és megfigyelésük történetéről egyelőre annyit lehet tudni, hogy 70 évvel a Harry Potter filmek előtt játszódik majd. A sztori középpontjában a varázslatos lények kutatója, Göthe Salamander áll, akinek kézikönyveiből többek között Harry Potter is tanult.

Azzal, hogy a franchise története a tengerentúlon játszódik, pontosabban 1926 New Yorkjában, számíthatunk pár változásra a terminológia terén is. Az egyik ilyen, hogy míg Angliában a varázserővel nem rendelkezőket muggliknak hívták, ebben a filmen a No-Maj (no magic) kifejezést hallhatjuk majd.

A produkció forgatókönyvét J. K. Rowling írja, míg a rendezői széket az utolsó négy Harry Potter-filmet is készítő David Yates foglalhatja el.

A Legendás állatok és megfigyelésük 2016. november 18-án debütál a mozikban.