Lezárult az elmúlt évek egyik legsikeresebb sorozata, az Utódlás, a rajongók pedig végre választ kaptak egy igencsak fontos kérdésre. Ezen a ponton szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.

88 perces lezárást kapott az HBO sikerozata, a kérdésre pedig, amely végigkísérte a teljes sztorit, hogy ki is veheti majd át a Waystar Royco irányítását, meglehetősen egyszerű válasz született: senki sem győzött. Persze ezt a megoldást pedig meglehetősen vegyesen fogadták a nézők.

“Én Tomra és Gregre tettem le a voksomat. Igazam lett” - írja Jennifer Gould, egy oregoni ügyvéd, akinek történetesen épp a hagyatéki ügyek a szakterülete. A ma már kultikusnak nevezett Maffiózók sorozat lezárásához hasonlóan viszont az Utódlás is meglepetést okozott, így például Jeryd Mencken politikai jövője is nyitott kérdés maradt.

Pamela Soin, egy New York-i tanácsadó ugyanakkor azt is hozzátette, hogy szerinte épp ez a lezárást állt a legközelebb az Utódlás hangulatához. Egy biztos: bőven lesz min gondolkodniuk a rajongóknak még ezek után is.

dráma

A Waystar Royco eladása Lukas Matsson számára egyre közelebb kerül. A felszámolás kilátásba helyezése családi szakadást okoz a Royok között, akik előre látják, milyen lesz... több»