Végre elkészül a Sin City sorozat?

Frank Miller kultikus képregény alapján már készült egy sikeres, és egy kevésbé emlékezetes adaptáció a Sin Cityből, a harmadik epizód helyett azonban tévésorozatként éledhet újra a franchise.

Nem először hallunk arról, hogy tévésorozat készülhet a Sin Cityből, de a projekt az utóbbi években nem igazán tudott előre mozdulni. Most azonban úgy tűnik, végre sikerült vágányra állítani a szériát.

A Deadline értesülései szerint nagyon kevés hiányzik hozzá, hogy Robert Rodriguez leszerződjön a sorozat rendezői-produceri teendőire, márpedig úgy tűnik, az egész sorozat jövője rajta áll. A hivatalos bejelentéstől pedig nem állhatunk túlságosan messze, ugyanis a Sin City: Ölni tudnál érte producere, Stephen L'Heureux és Rodriguez produkciós cégének elnöke, Silenn Thomas már bevállalta a munkát.

Az első Sin City mozifilm, A bűn városa 2005-ben került a mozikba Rodriguez rendezésében, és bár a maga 160 millió dolláros összbevételével nem váltotta meg a világot, de a nézők és a kritikusok nagyon lelkesen fogadták, és még ez a szereplés is elég volt ahhoz, hogy megnégyszerezze a költségvetését, a stúdió pedig rábólintson a második felvonásra. Erre végül 2014-ig kellett várnunk, és a lehangoló, 40 milliós összbevétel után hamar egyértelművé vált, hogy a rajongóknak nem érdemes számítaniuk arra, hogy trilógiává bővüljön a Sin City.