Miután az összes főbb karakter megkapta a maga rövid beharangozóját, a stúdió végre előrukkolt a teljes előzetessel. Idelent mutatjuk!

Már csak néhány hónap, és Max valamit barátai visszatérnek a mozivászonra, hogy ismét egy fergeteges kalandra invitálják a nézőket. 

A történet szerint Max életében gyökeres változások álltak be, és miután gazdijának gyermeke született, minden gondolata csak az körül forog, hogyan óvja meg a jövevényt. Egy családi nyaralás során főhősünk megismerkedik a sokat látott Roosterrel, akiben mentorára lel. Mindeközben Hógolyó egy baljós kalandba keveredik, melyből csak barátai segítségével mászhat ki. 

A film rendezői székébe visszatért  Chris Renaud, míg a főbb szereplők hangjait kölcsönzők közül egyedül a szexuális zaklatási botrányba keveredett  Louis C.K. nem tér vissza, helyét  Patton Oswalt vette át. 

A Universal égisze alatt bemutatott  A kis kedvencek titkos élete 2016-ban került a mozikba, és azonnal hatalmas közönségsikert aratott. A 75 millióból gyártott produkció 875 milliót kaszált világszerte, így egy pillanatig nem volt kérdéses, hogy elkészül a folytatás.

A kis kedvencek titkos élete 2 július 4-től látható a hazai mozikban. Az első teljes előzetest idelent nézheted meg.