Bár a teljes, épkézláb előzetesre még várnunk kell, megérkeztek az első hivatalos fotók minden idők legsikeresebb sorozatának utolsó évadához.

Az HBO nem siette el a Trónok harca körüli hájp felépítését (beharangozó trailer, egy-két képkocka a műsorszolgáltató idei kínálatából), most azonban végre nyilvánosságra hozták a zárószezonhoz készült hivatalos fotókat, szám szerint tizennégyet. Arra természetesen ne is számítsatok, hogy ezekből bármi kiderül a történetet illetően, a többségük ugyanis közeli kép a főszereplőkről, így még a helyszíneket sem könnyű megtippelni.

A fotókból legfeljebb csak arra lehet következtetni, hogy kiknek lesz kulcsszerepe a fináléban, de az igazi rajongóknak ez sem fog meglepetést okozni. Jon Snow, Daenerys, Cersei és a többiek mellett a közönségkedvenc karakterekről, Samwell Tarlyról és Ser Davosról sem feledkeztek meg az HBO-nál.

Az viszont biztató lehet, hogy (akárcsak a filmek esetében) a műsorszolgáltatók szinte mindig röviddel a hivatalos trailer előtt rukkolnak elő a képekkel és poszterekkel, bízzuk benne, hogy ez ezúttal sem lesz másképp.

A Trónok harca mindössze 6, de egyenként másfél órás epizódokból álló 8. szezonja április 14-én debütál az HBO-n.

A KÉPGALÉRIÁT ITT TALÁLOD!