Végre jön a Mad Max 5?

Lehetséges, hogy négy évvel a Mad Max: A harag útja után végre megérkezik az 5. Mad Max film? A pletykák szerint úgy tűnik, de figyelem – ezt egyelőre sem a Warner, sem a franchise rendezője, George Miller nem erősítette meg.

A franchise ott torpant meg annak ellenére, hogy Miller még két további filmet tervezett már az előző rész nagy kritikai és közönségsikere után, hogy a rendező beperelte a Warnert, mondván hogy a stúdió tartozik még neki pénzzel. Az ügy nem igazán haladt előre az évek alatt, így a filmek sem készültek el. Az utolsó Mad max rész annak ellenére, hogy dicsérték, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket: bár 378 millió dollár bevételt hozott világszerte, ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy bődületes költségvetéssel, 150 millió dollárból készült.

Ám nemrég a Fandango egyik vezető szerkesztője posztolt Twitterre egy igen érdekes dolgot: a tweetben leírja, hogy a Paramount hivatalosan is elkaszálta a World War Z 2 - de hallott pletykákat arról, hogy egy másik folytatás hamarosan érkezik. A leírás mellé egy Fury Road-fotót csatolt, így téve egyértelművé, hogy a Mad Max következő részéről beszél.

De, mint tudjuk, ezt még hivatalosan senki sem erősítette meg.

Azt tudjuk, hogy Tom Hardy és Charlize Theron annak idején is benne lett volna a buliban, szóval ha olyan nagyon sokat nem változott a véleményük az elmúlt négy évben – és a táncrendjük sem lett tele – akkor a két színészre elvileg számítani lehet majd a következő filmben is.

Már csak annyi tennivalónk van, hogy várunk türelmesen, ahogy eddig.