Végre láthatjuk a fekete ruhás Supermant a Snyder-vágásból

Nem lehet betelni annak gondolatával, hogy megjelenik Az Igazság ligájának rendezői változata. A 2017-ben megjelent DC filmet eredetileg Zack Snyder hozta volna tető alá, a rendező azonban távozott a munkálatok ideje alatt távozott a projekt éléről.

Az Igazság Ligájának mozikba került végső változata azonban nem igazán nyerte el sem a rajongók, sem pedig a kritikusok tetszését, a film számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, ráadásul többen kaotikusnak találták a történetvezetést.

Nincs is talán semmi meglepő abban, hogy az elmúlt hónapok, sőt évek során egyre többen követelték a közösségi oldalak felületein, hogy a Warner tegye közzé a Synder-cutot, amelyről a kezdetektől fogva tudható volt, hogy egy sokkal izgalmasabb és persze összeszedettebb változat, a stúdió azonban sokáig hajthatatlan volt ezt illetően.

Nemrégiben viszont hivatalossá vált, hogy a produkció elérhető lesz az HBO Max tartalom kínálatában, ráadásul néhány jelenetet újraforgatnak, illetve vizuálisan is kap némi vérfrissítést a film. Snyder pedig nem is kímél minket, hiszen legutóbb közzé is tett egy rövid jelenetet, amelyben Henry Cavill a legendás sötét Superman öltözékbe feszít.

A Snyder-cutra azonban még egy ideig várnunk kell, hiszen a film a tervek szerint 2021-ben lesz elérhető.