Végre magyar szinkronnal is nézheted a Sokkal több mint testőr 2 előzetesét!

A Sokkal több mint testőr 2. angol nyelvű előzetese után végre megérkezett a magyar nyelvű trailer. Az első képsorok láttán legszívesebben már most jegyet váltanánk a filmre.

Egyre közeleg a Sokkal több mint testőr 2. című akció-vígjáték hazai premierje, az új magyar trailer pedig gondoskodik arról, hogy fenntartsa a nézők érdeklődését. 

A világ leghalálosabb és legfurcsább párosa, Michael Bryce és Darius Kincaid visszatér. Bryce azt gondolta, hogy örökre végezte egymással Dariusszal, ám úgy tűnik, hogy a sors utoléri mindkettőjüket egy újabb életveszélyes küldetéssel. A színen ráadásul feltűnik Darius felesége, Sonia, aki még kettejüknél is veszélyesebb, így rövidesen egy világméretű összeesküvés kellős közepén találják magukat, a szálak pedig egy őrült fickó kezében futnak össze.

Patrick Hughes (Sokkal több mint testőr) új filmjének főszerepeit olyan sztárok alakítják, mint Morgan FreemanSamuel L. JacksonRyan ReynoldsSalma HayekAntonio BanderasTom Hopper és Richard E. Grant. A forgatókönyvet Tom O'ConnorBrandon Murphy és Phillip Murphy írta.

Hazai premierdátum: 2021.06.17.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

A világ leghalálosabb és legfurcsább párosa, Michael Bryce és Darius Kincaid visszatér. Bryce azt gondolta, hogy örökre végeztek egymással, ám úgy tűnik, hogy a sors utoléri... több»