Végre megvan, mikor jön a Mandalorian második évada

Bár a nehézségek közel sem értek véget a filmszakma számára, a Disney az utóbbi hónapokban egyre megfontoltabban ütemezte a legnagyobb filmes váromásosok megjelenéseit. Mostanáig kellett várni arra is, hogy végre kiderüljön, mikor érkezik A mandalori második évada. Mondjuk a részleteket.

A Disney+ streaming szolgáltató egyik legnagyobb sikerét elért sorozatával nem tudtak betelni a nézők, nem sokkal az első évad lezárása után pedig többen fel is mondták az előfizetésüket, így a stúdió kénytelen volt mielőbb hírt adni a folytatásról, hogy némileg csillapítsa a kedélyeket.

A Mandalorian első évada igencsak izgalmasan ért véget, hiszen felbukkant Moff Gideon a legendás Darksaberrel, amellyel korábban a legelszántabb rajongók találkoztak. A második évad cselekményéről kapcsolatban azonban egyelőre még mindig csupán annyit lehet tudni, hogy ezúttal Bébi Yoda eredete kerül majd a fókuszba.

De nem szeretnénk tovább húzni az időt, a Disney+ ugyanis hivatalos Twitter oldalán tette közzé a széria új logóját, illetve a premierdátumot is, így most már biztosra vehető, hogy a Mandalorian október 30-án debütál.