2019.11.10   szerző: hp   hozzászólások: 0

Tom Hardy nem az a fajta fickó, aki minden percét megosztja a követőivel, de ha néha posztol valamit az Instagramján, arra érdemes figyelni.

Venom 2 - Tom Hardy Insta-posztja alaposan felkavarta az állóvizet

Alig több mint egy napja tett ki egy képet (azóta több mint 300 000 like-ot kapott rá) a Venom 2 kapcsán, amelyen két színházi maszk látszik, egy piros és egy fekete. És aki egy kicsit jobban megnézi őket, az rögtön látja, hogy ez igazából Venom és… valószínűleg Carnage – a magyar képregényekben Vérontó.

A Venom 2018 egyik legnagyobb sikere volt, és aki nem futott rögtön a mozi büféjébe, amikor elindult a vége főcím, még láthatta, amint a szimbiótával fertőzött újságíró (vagyis Hardy) egy börtönben felkeresi Cletus Kasadyt, a sorozatgyilkost. Aki a második részben majd szintén megkapja a maga szimbiótáját: és mivel az élősködő gonosz felerősíti a gazdatest tulajdonságait, elképzelhetjük, mit csinál Kasadyből… milyen Carnage lesz ő: tökéletes ellenfele lehet a magában jót és rosszat is egyesítő Venomnak.

Tom Hardy mellett Michelle Williams is visszatér, a főgonoszt (már az első rész kreditbe ágyazott jelenetében is) Woody Harrelson alakítja, és a producerek még győzködik az Oscar-díjra jelölt Naomie Harrist. Hogy sikerül-e nekik? Legkésőbb októberben a Venom 2 premierjén biztosan kiderül.