Már elérhető az HBO Maxon a Sárkányok háza sorozat negyedik epizódja, amely ezúttal is tartalmaz néhány felkavaró jelenetet. Ezen a ponton pedig jelezni is szeretnénk, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.

Aki ismeri a Trónok harca franchise-t, azt tudja, hogy ez a sorozat sosem volt híján a vérgőzös csatákban és persze az erotikában. Nincs ez másként a spin-off széria esetében sem, az pedig szinte már köztudott, hogy a Targaryenektől sosem állt távol az incestu, azaz a vérfertőző nemi kapcsolat kialakítása.

Szinte csak idő kérdése volt, hogy Daemon és Rhaenyra Targaryen “közelebb” kerüljenek egymáshoz, a negyedik epizódban pedig ez be is következett. Az első csók el is csattant a legutóbbi felvonásban, Milly Alcock pedig a The Postnak adott interjúban pedig el is mondta a saját véleményét erről az elképzelésről.

A színésznő fontosnak tartotta kiemelni, hogy számára egyáltalán nem volt kínos a felvétel, hiszen filmes partnerével, Matt Smith-szel remek barátságot kötöttek a forgatások alatt. “Elég kényelmes volt. Volt egy intimitás-koordinátorunk, és vele dolgoztunk a próbafolyamat során, és hónapokkal előtte leblokkoltuk a dolgot” - mondta Alcock.

A csókjelenet ráadásul egy bordélyházban történik, amely a meztelenség miatt valószínűleg még nehezítette is a színészek helyzetét. “Clare Kilner, a rendezőnk gondoskodott arról, hogy a forgatásig ne lássunk semmit a bordélyházi dolgokból. Szóval, ez volt az első alkalom, amikor végigsétáltunk a bordélyházon. Ez elég sokkoló volt. Az ember azt gondolta, hogy 'Ez igazán furcsa és buta'” - mondta a színésznő.