VIDEÓ: A Marvel első homoszexuális szuperhőse (és a párja) az Örökkévalók új promójában

A Fekete Özvegy és a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája bemutatkozása után már ezerrel pörög az MCU negyedik fázisa, az Örökkévalók premierjéig pedig alig egy hónap van csupán hátra.

Az Oscar-díjas Chloé Zhao rendezésében készülő Örökkévalók igencsak parádés szereposztással érkezik, hiszen a főbb szerepekben Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harington, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Gemma Chan és Brian Tyree Henry lesznek láthatóak. Az Örökkévalók hősei egyelőre valószínűleg kevésbé ismertek a szélesebb nézőközönség számára, a Marvel a premierig pedig továbbra is bőven ellátja a nézőket promóanyagokkal, így a film legújabb reklámjában ismét izgalmas részletre derült fény a Brian Tyree Henry által alakított Phastosról.

Az alig néhány másodperces vágásban ugyanis Phastosról megtudhatjuk, hogy hősünk párkapcsolatban él egy másik férfival, akivel családot is alapítottak egy idilli kertvárosi környezetben. A Marvel az elmúlt évek során nagy hangsúlyt fektetett az LMBTQ közösség elfogadására, ezzel a lépéssel pedig úgy tűnik egy további szintet kívánnak meglépni a stúdiónál.

Az Örökkévalók a tervek szerint tehát november negyedikén érkezik a hazai mozikba.

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Új, rendkívüli képességekkel rendelkező szuperhőscsapat mutatkozik be a Marvel moziverzumában, ők az Örökkévalók, akik valódi kilétüket titkolva évezredek óta élnek a... több»