Vilma meleg lett volna a Scooby-Doo filmben, de a Warner nemet mondott James Gunnak

James Gunn kétségtelenül az MCU egyik legkreatívabb rendezőjének számít, noha a Galaxis őrzői a Marvel egyik legközkedveltebb szuperhősfilmje, a 2002-es  Scooby Doo-ról már nem állítható ugyanez, pedig a film forgatókönyvét szintén Gunn hozta tető alá.

Nem kis fába vágja a fejszéjét ugyanis az, aki Hanna-Barbera kultikus meséjét kísérli meg adaptálni, és nagyon úgy tűnik, hogy mindez a rendezőnek sem sikerült túl jól. Ennek kapcsán így is évek óta foglalkoztatja a rajongókat az a kérdés, vajon a történet egyik ikonikus karaktere, Velma milyen szexuális beállítottságú is  volt valójában.

Az egyik merész rajongó fel is tette a kérdést Gunnak egy Twitter bejegyzés keretében, a válasz pedig nem is váratott magára sokáig:

“Megpróbálkoztam ezzel, 2001-ben Velma kifejezetten homoszexuális lett volna a forgatókönyv eredeti változatában, a stúdió azonban elkaszálta az ötletet” - válaszolta a rendező, aki azt is elmondta, hogy a tesztvetítések sem zajlottak épp fényesen, amelyen három szülő fel is háborodott az egészen. Mint kiderült A nagy csapat egyébként is korhatáros besorolást kapott volna, a Warnernél azonban végül engedtek mindebből.