Vin Diesel kihúzta a gyufát a munkaadójánál?A kép forrása: Universal Pictures

A Universal nem örül a színész Facebook bejegyzésének.

Bár már csak tizenhat hónap van hátra a Halálos iramban 8 premierjéig, a produkció még mindig nem rendelkezik rendezővel. Az előző hét részből hármat rendező Justin Lin a Star Trek Beyond-dal van elfoglalva, míg ez hetedik epizód direktora a Démonok között második részét forgatja.

Bár számos rendező neve felmerült az elmúlt hónapokban, azonban végleges döntés még mindig nem született, ráadásul a forgatókönyv sincs még kész.

Itt jön képbe Vin Diesel, aki legutóbbi, terjedelmes Facebook posztjában az édesanyját idézve az alábbiakat írta:

’Vagy te rendezed meg a nyolcadikat, vagy ne is csináld!’ – áll a bejegyzésben.

A THR egy bennfentesre hivatkozva azt íjra, hogy a Universal nem örül annak, hogy ezzel a közbeszédbe került annak lehetősége, hogy Diesel rendezze meg a filmet, mely teljesen kizárt. A probléma innentől kezdve az, hogy a rajongók minden bizonnyal nagyon örülnének, ha Disel foglalhatná el a rendezői széket, de mivel ez nem fog megtörténni, a projektet sokan úgy fogják elkönyvelni, mint a filmet, amit nem rendezhetett meg a kedvencük.

Az akciósztár elmondása szerint a Halálos iramban 8 forgatókönyve a következő hetekben készül el, és ha rajta múlna, Rob Cohennek, az első rész rendezőjének adná a direktori széket.

’Paul Walker mindig is szerette volna, ha Rob újabb részt rendezzen. Hiszek, és bízok benne, hogy az irányításával a film visszatérhetne a franchise magjához, az versenyzéshez.’

A Halálos iramban 8 2014. április 14-én debütál a mozikban.