Terence Hill nem sokkal 84. születésnapja előtt tett egy ígéretet a rajongóinak, miszerint hamarosan újra western filmet forgat majd.

“Megígértem a rajongóimnak, hogy még van néhány töltényem a Coltban. Készen állok egy új napfelkeltére a vadnyugaton” - nyilatkozta a színész a Bildnek. Egyúttal ez azt is jelentheti, hogy a spagettiwestern is feltámadhat. Bár az elmúlt években az olyan nasikerű produkciók leheltek új életet a western műfajába, mint a Yellowstone és az 1883, ezek kétségtelenül túl komoly hangvételűre sikerültek.

“Igazából nem akartam többé westerneket csinálni. Az anyagban még mindig van valami misztikus számomra. Jelenleg a műfaj újjáéledését éljük” - mondta a színész. Hill azt is elmondta, hogy az előkészületek akár már idén megkezdődhetnek.

“Találtam egy könyvet egy olasz apáca igaz történetéről, aki a liguriai hátországból vándorolt ki Amerikába a 19. század végén. Cincinnatiból úgy döntött, hogy egyedül megy nyugatra” - árult el egy apró részletet a film cselekményéből a színész, majd azt is hozzátette, hogy jó eséllyel ő rendezi majd a projektet.

vígjáték | western

A legendás Henry Fonda ebben a klasszikus olasz spagetti westernben egy köztiszteletben álló, a visszavonulást fontolgató békebírót alakít, akit mindössze két dolog választ el... több»