Közel tíz év telt el azóta, hogy Jack Gleeson kiszállt a Trónok harca sorozatból, az elmúlt években pedig szinte teljesen távol maradt a színészettől.

Nagyon úgy tűnik viszont, hogy Gleeson visszatér a képernyőkre a Tim Kirkby rendezésében készült Famous Five című sorozatban. A színész annak idején azzal indokolta a visszavonulását, hogy szeretne sokkal nagyobb hangsúly helyezni a tanulmányaira.

Gleeson Wentworth bőrébe bújik majd az Enid Blyton regényei alapján készült sorozatban, amelynek munkálataiban Nicolas Winding Refn is részt vesz. Bár bővebb információ egyelőre nem látott napvilágot a projektről, a közösségi médiában máris megjelent egy fotó Gleesonról, és mondani se kell, hogy gyakorlatilag rá sem lehet ismerni a szerepben. A fotó megtekinthető fenti galériánkban.

A széria további szerepeiben ráadásul olyan nevek érkeznek, mint Diaana Babnicova, Elliott Rose, Flora Jacoby Richardson és Kit Rakusen.

“Fiatal színészeink hihetetlenül tehetségesek, és Kip-pel együtt máris friss és modern módon keltik életre ezeket a csodálatos karaktereket” - nyilatkozta nemrégiben Kirkby.

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»