Kevés filmes franchise büszkélkedhet azzal, hogy egyszerre tud családbarát és egy kicsit korhatáros témát összehozni, a Harry Potter filmek viszont kétségtelenül ebbe a kategóriába tartoznak.

Ralph Fiennes azonban nemrég beszélt a The Listnek a készülő filmjéről, a The Forgivenről, az interjú során pedig megemlítette, hogy van egy ötlete egy Voldemort spin-offra, az viszont erősen korhatáros besorolást kapna.

Fiennes először a Harry Potter és a Tűz Serlege című filmben formálta meg Voldemort karakterét. A színész korábban már beszélt arról, hogy ha lehetősége nyílna rá, szívesen újra elvállalná a szerepet, az a film viszont egész biztosan sötétebb hangulatot kapna, mint az eredeti Harry Potter epizódok.

Ralph Fiennes Jessica Chastainnel folytatott beszélgetésében egy kicsit részletesebben is beszélt az ötletéről:

Fiennes: Szerintem Voldemortnak újra fel kellene bukkannia, és ott kellene lennie Voldemort menyasszonyának, akit Jessica alakítana.

Chastain: Chastain: Rendben. De akkor ez egy szerelmes házasság lenne?

Fiennes: Szerintem az lenne. Nagyon bonyolult lenne. Megszállottság lenne. Gyűlölnék egymást. Aztán hihetetlen varázslatokkal jönnének össze. Csodálatos szexet élnének át, aztán jönnének a traumatikus szakítások. Mágiájukkal manipulálnák egymást, és beleszeretnének egymásba.

Chastain: Ez nagyon izgalmasan hangzik. Valószínűleg nem lenne gyerekeknek való, de kit érdekel?

Fiennes: Kit érdekel? Pontosan.”

Persze egyelőre semmilyen hivatalos bejelentés nem érkezett a Warner Bros. részéről, nem kizárt, hogy a jövőben még kaphatnak a rajongók egy ilyen spin-offot.

dráma

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy hétvége története, amelyben egy véletlenszerű esemény további történések beláthatatlan következményeit indítja el egy parti vendégei között.