UPDATE: Megvannak a nyertesek: Rostási László, Budai Anikó, Virág Brigitta, Tóth Gergő és Horváth Zsófia. Gratulálunk! A nyertesekkel felvettük a kapcsolatot. Köszönjük, hogy ismét velünk játszottatok! 

A Pannonia Entertainment és a Mafab.hu közös játékán 5 darab páros mozijegyet sorsolunk ki a Vonat Busanba - Zombi expressz premierjére, de exkluzív plakátokkal is készülünk a játékosaink számára!

Március 1-től végre a hazai mozikba is megérkezik az elmúlt évek talán legnagyobb horror sikere, a Vonat Busanba - Zombi expressz. Sang-ho Yeon kliséken túllépő naturalista horrorja már az egész világot meghódította, a kritikusok nem győzték méltatni a filmet, mely jelenleg is 95 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon, de a nézők is világszerte özönlöttek a dél-koreai produkcióra. A hazai mozizók a miskolci Jameson Cinefest keretein belül láthatták először a filmet, mely jövő héttől országszerte látható lesz.

De nem kell március 1-ig várnotok! Ha Ti is szeretnétek ott lenni a párotokkal a horror premier előtti vetítésén, és 120 négyzetméteres vásznon néznétek meg a Zombi expresszt a Pólus Mozi Nagytermében, játszatok velünk.

Hogyan nyerhetem meg az 5 darab páros belépő egyikét és az exkluzív posztert?

A: Jelöld meg azt az ismerősödet a játékot meghirdető Facebook bejegyzésben ide kattintva, akit magaddal vinnél a vetítésre, és automatikusan bekerülsz a sorsolásba.

B: Nincs Facebook-regisztrációd? Akkor válaszolj az alábbi egyszerű kérdésre, és a választ küldd el a [email protected] e-mail címre február 26. 20:00 óráig.

Hol volt a Vonat Busanban világpremierje? Kattints ide a segítségért.

A több mint 29 nemzetközi fesztivállal díjazott horror premier előtti vetítése 2018. február 28-án 19:00 órakor lesz. Játssz velünk, és találkozzunk a helyszínen!

A film hivatalos szinopszisa:

Az elfoglalt befektetési tanácsadó, Seok-Woo elhatározza, hogy születésnapi ajándék gyanánt elviszi elhidegült kislányát a volt feleségéhez Busanba. Már a vonaton ülnek, amikor az utaskísérő mögött felugrik egy menekülő, sebesült nő, aki nem sokkal később szörnyű kínok között meghal – ám néhány pillanattal később vérszomjas szörnyetegként tér magához, és őrjöngve ugrik rá a neki segíteni próbáló másik utaskísérőre. A Busanba induló járaton ragályként terjed el a pusztító kór, melynek hatására a halottak életre kelnek és mindenkit megölnek, aki a szemük elé kerül. A expresszvonaton egy maroknyi túlélő próbál menedéket találni, de minden állomáson hasonló állapotok uralkodnak. A híradásokból kiderül, hogy egy rejtélyes vírus elterjedése miatt egész országban ugyanez a helyzet, a kormányzat szükségállapotot és kijárási tilalmat hirdetett, mindenhol káosz és pánik uralkodik. Busan állítólag még biztonságos, ezért a mozdonyvezető elhatározza, hogy a közel 500km-re fekvő városig már sehol sem állnak meg - azonban korántsem biztos, hogy ott élőket találnak majd...Őrült tempójú hajsza kezdődik a túlélésért.