A Netflix talán még sosem borzolta ennyire a kedélyeket egy sikersorozat folytatásával kapcsolatban. A streamingszolgáltató épp a mai napi osztott meg egy rövid videót a Twitteren, amellyel már utalt arra, hogy elkészítik a Wednesday második évadát, amely mostanra hivatalossá vált.

Tim Burton rendezésében készült Wednesday első évada a bemutatót követő harmadik hét után is nézettségi rekordokat döntöget, a siker ellenére a Netflix egyáltalán nem kapkodta el a második évad bejelentését, korábban pedig az a hír is felröppent, hogy nem a streaminszolgáltató égisze alatt érkezik a folytatás, amelyet persze nagyon hamar igyekeztek cáfolni.

Bár a bemutatóval kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb hivatalos információk, abban persze okkal bízhatunk, hogy Jenna Ortega mellett többek között Catherine Zeta-JonesLuis GuzmánP ercy Hynes White és Emma Myers is visszatérnek majd a második évadban.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»