Wednesday 2. évad: Ez lenne a hivatalos bejelentés? (videó)

FRISSÍTVE: Időközben megtörtént a hivatalos bejelentés, melyről itt olvashatsz bővebben.

Bár a Wednesday a tavalyi év egyik legsiekresebb Netflix sorozata, a streamingszolgálgató valamiért halogatta azt, hogy bejelentse a folytatást.

Nemrégiben híresztelések röppentek fel azzal kapcsolatban, hogy a második évad már nem a Netflixre érkezik, bár ezt igyekezett megcáfolni a platform vezetősége, most pedig végre kaptak némi támpontot a sorozat rajongói azt illetően, csakugyan elkészül-e a folytatás.

A Netflix a Twitteren tett közzé egy rövid videót a sorozatból, amelyben maga a címszereplő látható az írógépénél ülve, a megosztott bejátszáshoz pedig mindössze ennyit fűztek: “???????”.

“Mindenki tudja már. Csak mondd ki!” - olvasható az egyik hozzászólásban, amellyel valójában arra utalt az illető, hogy a rajongók többsége biztos abban, hogy megcsinálják a Wednesday második évadát, valójában tényleg csak az a kérdés, miért húzzák az időt ennyire a Netflixnél.

A Wednesday nem mellékesen a megjelenést követő harmadik hétben már elérte az 1 milliárd órányi megtekintést, ezzel pedig olyan további sikeres produkciók nyomdokaiba lépett, mint a Nyerd meg az életed és a Stranger Things.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»