Wednesday: Teljes nonszensz a Netflix-adatai

A Netflix közzétette az elmúlt hét nézettségi adatait, amely talán sokaknak keserű csalódást fog okozni, főként azoknak, akik teljesen odáig voltak a Wednesday sorozatért.

A legfrissebb adatok szerint a széria ugyanis már most lecsúszott az első helyről, noha azt is fontos kiemelni, hogy ezeket a streamingszolgáltató mindig a saját felméréseit közli, külső felmérés pedig nem tud születni ezeket illetően.

A múlt hét folyamán ötödszörre is a legnézettebb tartalomnak számított ugyanis a Wednesday olyan további nagysikerű produkciókat utasított maga mögé, mint az Emily Párizsbanban és a Stranger Things

A helyzet viszont váratlan fordulatot vett, a Stranger Thing ugyanis ismét az élre tört, és persze jogosan gondolhatnánk, hogy az ilyen statisztika mennyire is igazságos, ha Stranger Things negyedik évadának teljes játékideje 13,8 óra, míg a Wednesday 6,8 órás, emellett pedig azt is fontos kiemelni, hogy míg a Stranger Things legutóbbi évada május óta elérhető a Netflixen.

A Wednesday tehát jelenleg 1,23 milliárd órás nézettséggel büszkélkedhet, amely így csupán a második helyzéshez elegendő, míg a Stranger Things 1,35 milliárd órás nézettségett hozott össze.

84 Wednesday  (2022)

családi | fantasy | horror | krimi | vígjáték

Az Addams Family modernizált élőszereplős feldolgozása, melyből megismerhetjük Wednesday Addams fiatalkori éveit. A sorozat executive producere Tim Burton. több»