80 Penge  (1998)

A napokban véget ért a Sand Diegó-i Comic Con, amelyen a Marvel számtalan újdonsággal lepte meg a rajongókat.

Az egyik ilyen legnagyobb bejelentés a stúdió elnöke, Kevin Feige részéről az volt, hogy a filmes univerzumhoz csatalakozik Penge is, ráadásul egy önálló filmet is kap a karakter. A szerepre pedig nem mást, mint Hollywood egyik legsikeresebb színészét Mahershala Alit szerződtették.

A bejelentés kapcsán viszont akadtak olyanok is, akik talán kissé csalódottak, amiért nem Wesley Snipes tér vissza Pengeként. Snipes korábban több alkalommal is utalt arra egy-egy nyilatkozatában, mennyire szívesen is újra magára öltené Eric Brooks szerepét. A színész azonban rendkívül jól kezelve a helyzetet, egy friss nyilatkozatban igyekezett lecsillapítani a kedélyeket.

„Minden Fénybejárónak üzenem, hogy nyugi van. Béke az MCU csapatának, mindig is nagy rajongójuk leszek, tisztelet a nagymesternek, Stannek. És gratulálok Mahershala Alinak, csodálatos és tehetséges színész. Ami pedig a legfontosabb, köszönet a rajongóimnak a végtelen támogatásért.”

Korábban felröppentek hírek azzal kapcsolatban, hogy Snipes visszatérne a szerepben, ráadásul egyből két produkcióban is, azonban az előkészületek feltételezhetően véglegesen elakadhattak.