Western lesz az önálló Han Solo-filmA kép forrása: Screen Rant

Kathleen Kennedy producer izgalmas részleteket osztott meg a Star Wars franchise készülő antológiafilmjével kapcsolatban.

Épp a napokban számoltunk be arról, hogy a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke alakítja a 2018-ban érkező második Star Wars antológiafilm női főszerepét máris újabb információk láttak napvilágot. Az egész estés Solo: Egy Star Wars-történet producere, Kathleen Kennedy a Variety-nek beszélt a Walt Disney Studios és a Lucasfilm terveiről.

A Kennedy elmondása szerint az alapkoncepció egy westerneket idéző heist-movie, melyhez melynek látványvilágát és hangulatát Frederic Remington festményeihez hasonlította (lásd odalent).

Az ötlet egyáltalán nem hangzik logikátlannak, önmagában már annak a fényében sem, hogy Han Solo remekül megtestesíti a törvényen kívüli cowboy karakterét.

A Han Solo film főbb szerepeit Alden Ehrenreich (Han Solo) és Donald Glover (Lando Calrissian) alakítják, míg a rendezői széket A Lego-kaland és a 21 Jump Street - A kopasz osztag direktor párosa, Phil Lord és Chris Miller foglalhatja el.

Star Wars: Han Solo 2018. május 25-én debütál a mozikban.