Will Smith-t sem láttuk még ennyire rossz formában (fotó)

“Őszinte leszek veletek - életem legrosszabb formájában vagyok” - írja Will Smith az Instagramon, amelyhez egy fotót is mellékelt.

A négy fal között töltött idő mindenkit megviselt, ez alól pedig még a legnagyobb hollywoodi sztárok sem kivételek, Will Smith pedig úgy érzik, hogy az elmúlt hónapok igencsak megviselték a fizikumát. Ettől függetlenül persze még így is remek formában van, amelyet több kollégája és pályatársa meg is erősített.

“Will, te szegény gyermek, sírok érted, pedig még így is jobb az alakod, mint Amerika 90 százalékának” - reagált a bejegyzésre Arnold Schwarzenegger, akihez többek között Amy Schumer és Michael Bay is csatlakozott.

“Nos...szerintem hozzuk össze a régi bandát. Bad Boys - az utolsó fejezet. Újra formában leszel, ezt garantálom” - írja a rendező a hozzászólásában. Mindez pedig nem is áll távol annyira az igazságtól, hiszen a Mindörökké rosszfiúk sikere után a Sony további két folytatást jelentett be, valószínűleg tehát Smith a következő időszakban újra kigyúrja magát egy kicsit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés