William Fichtner játssza a Függetlenség napja 2 egyik főszerepét, már készülnek a folytatásokA kép forrása: Paramount Pictures

Ahogy zajlanak a Függetlenség napja 2 munkálatai Új-Mexikóban, egyre gyarapszik a film stábja.

William Fichtner is csatlakozott a A függetlenség napja 2: Feltámadás-höz, melyben az egyik főszereplőt, egy generálist alakít majd, aki az előzetes információk szerint olyannyira jelentős karakter, hogy történetét a franchise harmadik és negyedik részében is követhetjük.

Ez az első alkalom, amikor hivatalos forrásból értesülhetünk arról, hogy fejlesztik a film folytatását, bár arról egyelőre nem szól a fáma, hogy miről szólnak majd a folytatások.

William Fichtner olyan színészek mellé csatlakozott, mint az első részben is szereplő Jeff Goldblum (David Levinson), Vivica A. Fox (Jasmine Dubrow), Brent Spiner (Dr. Brackish Okun), Bill Pullman ((Thomas A. Whitmore) és Judd Hirsch ((Julius Levinson) Az új arcok között feltűnik majd Jasmine fiának szerepében Jessie Usher, Sela Ward (az Egyesül Államok elnöke), Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Travis Tope, Joey King és Maika Monroe is.

William Fichtner Függetlenség napja 2

A Fox a közelmúltban erősítette meg, hogy a Függetlenség napja 2 tizenöt évvel az első rész után játszódik majd, amikor is az idegenek visszatérnek a bolygóra, hogy befejezzék, amit elkezdtek.

A 2016. június 16-án debütáló filmet Roland Emmerich rendezi.