Zombikká válunk a vakcinától? Ezt már Hollywood sem hagyhatta szó nélkül!

Közel másfél éve vagyunk kénytelenek együtt élni a koronavírus-járvánnyal, amely szinte teljes hatással van mindennapjainkra.

Mondani se kell, hogy a járvány a filmes szakmát is érintette, hiszen az elmúlt hónapok folyamán számos forgatást leállítottak, illetve a legnagyobb filmes megjelenések bemutatóit is rendre elhalasztották.

Noha a szakértők nem győzik hangsúlyozni, hogy a vírussal szemben az egyetlen és legbiztosabb megoldást az oltás jelenti, sokak a mai napig fenntartásokkal fogadják a vakcinákat.

Az egyik legbizarabbnak mondható elmélet szerint azért nem biztonságos az koronavírussal szembeni oltás, mivel a Legenda vagyok című filmben látható zombikká is alakíthatja az emberiséget, ezt pedig maga a szóban forgó film forgatókönyvírója, Akiva Goldsman sem hagyta szó nélkül.

“Te jó ég. Ez egy film. Csupán kitaláltam. Nem valódi” - jegyezte meg velősen Goldsman egy bejegyzésben a Twitteren, a felháborodás pedig jogosnak is mondható, hiszen a koronavírussal kapcsolatban számos dezinformáció látott napvilágot az elmúlt időszakban, és persze rendkívül fontos tényező, hogy egy ilyen globális problémát ne egy hollywoodi filmen keresztül próbáljunk meg értelmezni.

dráma | sci-fi | thriller

A  tudós Robert Newille az egyetlen túlélője az emberiség kipusztulást hozó vírusnak. A járvány következtében mutánsok jöttek létre, akik folyamatosan az életére törnek,... több»