Közösség

Vélemény:

90 Csillagok között

(2014)

Nem túl jól kitalált sztori

The Ursus   2024.12.12 14:00
2

Kevés szomorúbb hangvételű filmet láttam. Sokaknak tetszik, és kétségtelenül egy népszerű darab, nálam mégis inkább csak közepes. Az alapsztori nekem logikátlan: másik lakható bolygót keres veszettül a főszereplők csapata, miközben évtizedeket herdálnak el az életükből. Közben meg kiderül, nélkülük is megoldották a dolgot az otthoniak, találtak átmeneti megoldást (egy űrbázist) és másik égitestet is. A fő karakter feleslegesen rontotta el az egész életét és kapcsolatát lányával. Kicsit értelmetlen így az áldozata. Aztán bekavarják az idegeneket is, akik egy másik dimenziót mutatnak meg, teljes katyvaszként tálalva a dolgokat. Nem nagyon értem azokat, akik az egekbe magasztalják az Interstellart, mert ez sehogyan sem jó film. Matthew McConaughey átlagos, de szenvedni nagyon tud. A zárás nekem lehangoló, és kicsit gagyi. Szóval engem nem tudott megfogni a film, tőlem három csillagot kap, bár az IMDb-n 10-ből 5 csillagot állítottam be nem olyan régen. Így azt mondanám, 50-60%-os főleg a látványelemek miatt.