Egyértelműen elfogultan pontoztam a filmet, hiszen alapból a számítógépes játékokat nem sokra tartom. (Egyébként is egy számítógépes játék, egy képregény vagy egy mesekönyv filmre vitele mindig kockázatos, de ebben az esetben szerintem nem lett rossz a végeredmény.) Amikor megnéztem a filmet, szinte a fotel karfáját marokszorítva szurkoltam a főszereplő „lénynek”. Látványos történet, meg kell hagyni. És egyébként érdekes is. Érdemes megnézni. Szórakoztató, látványos, akciódús. Szerintem nézd meg... de kezeld annak, ami... szórakoztató filmnek.
Szóval filmre fel, és jó szórakozást!
Egyértelműen elfogultan pontoztam a filmet, hiszen alapból a számítógépes játékokat nem sokra tartom. (Egyébként is egy számítógépes játék, egy képregény vagy egy mesekönyv filmre vitele mindig kockázatos, de ebben az esetben szerintem nem lett rossz a végeredmény.) Amikor megnéztem a filmet, szinte a fotel karfáját marokszorítva szurkoltam a főszereplő „lénynek”. Látványos történet, meg kell hagyni. És egyébként érdekes is. Érdemes megnézni. Szórakoztató, látványos, akciódús. Szerintem nézd meg... de kezeld annak, ami... szórakoztató filmnek. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!