Ha lehetett volna választani, biztos nem ennek a rendezőnek adtam volna ezt a feladatot. Nem neki való ez. Teljesen mást ad le mint a könyv, valamint néhány karakter egyáltalán nem olyan tulajdonságokkal rendelkeznek mint a könyvben. Magában mint film, ha a könyvtől eltekintek, egész jó, de mivel könyvadaptáció, ezért maximálisan 3 pontot kap az 5-ből. Hozzáteszem: Ez nem TIM Burton világa, csak próbálkozás a könyv világának kivetítésére, ami nem igen sikerült. Csak nézzétek meg a könyv trailerét, és a film trailerét érdekesség képen. Szerintem a könyvé jobban sikerült. És csak a trailerről beszélünk.
Sajnáljuk, de bannoltuk a profilodat, így nem tudod szerkeszteni az oldalt ebben a hónapban.
Még nem erősítetted meg az e-mail címed! Kérjük, lépj be a levelezési fiókodba és a regisztrációkor kapott e-mailben kattints a megerősítő linkre.Ha nem kaptál ilyen e-mailt, akkor kérjük, kattints a lenti "Megerősítő e-mail újraküldése" gombra.
Gyűjts össze 100 pontot a funkció használatához!
Ha lehetett volna választani, biztos nem ennek a rendezőnek adtam volna ezt a feladatot.
Nem neki való ez. Teljesen mást ad le mint a könyv, valamint néhány karakter egyáltalán nem olyan tulajdonságokkal rendelkeznek mint a könyvben.
Magában mint film, ha a könyvtől eltekintek, egész jó, de mivel könyvadaptáció, ezért maximálisan 3 pontot kap az 5-ből.
Hozzáteszem: Ez nem TIM Burton világa, csak próbálkozás a könyv világának kivetítésére, ami nem igen sikerült.
Csak nézzétek meg a könyv trailerét, és a film trailerét érdekesség képen. Szerintem a könyvé jobban sikerült. És csak a trailerről beszélünk.