Közösség

Vélemény:

 

63 Szívem csücskei

(2002)

Szívem csücskei

 
MMcFly2015   2017.02.06 00:03
0

Néha belefutottam a tv-be és egy-két rész nagyon megfogott, majd elkezdtem szépen sorba nézni napi rendszerességgel, hogy teljes legyen a kép. Négy évadból áll, és persze ez sem úszta meg a vígjáték-sorozatokra jellemző minőségromlást az idő elteltével.
Végig szórakoztató - néhol a Rém rendes családra hajazó - családgyűlölő beszólásokkal és helyzetekkel teli jelenetek vannak. Ehhez külön ki kell emelni a főszereplő szinkron hangját. Csuja Imre még közelebb hozta nekünk Al Bundy-hoz a karaktert. :)
Lehet mert egy huzamba néztem sok részt, de a sorozat előre haladtával, minden ami szerethető volt az elején: kocka gyerek, lusta szülők, kamasz lány hazugságai stb, elnyúlik és egyre jobban abszurd, lehetetlen és idegesítő helyzetekbe megy. Az utolsó évadban már a főszereplő szülők úgy bánnak a gyerekeikkel, hogy nem vicces, hanem botrányos. Konkrétan a negyedik évadot már csak azért néztem, hogy, ha elkezdtem, akkor érjek a végére. Gondolom ezt nem csak én vettem észre, és főként ez az oka, hogy lezárás nélkül hirtelen vége is a sorozatnak.
Nem egy Jóbarátok, nem egy Férjek Gyöngye, de a 2000-es évek sorozata, ami tömény mennyiségben nem, de néha belefutva ad pár kellemes percet. Szükség van az ilyenekre.