2023.02.02 18:07 Frekvency Ferenc Olvasottság: 118x
0

Családom, Murdochék

Hölgyeim és Uraim, bemutatom a családomat, ők itt Murdochék! : ) Tartozom egy vallomással, néhány éve véget ért egy hosszabb kapcsolatom, külön költöztem, egyedül maradtam. Próbáltam túlélni a magányt valahogy, s bár szinte soha nem néztem előtte tévét, belekapaszkodtam, hátha segít. Nézegettem a szokásos mozicsatornákat, de nem sokat segítettek elviselni az egyedüllétet, aztán belefutottam egy eddig ismeretlen csatornába, az Epic Dramába, és ott is a Murdoch éppen valahol tartó szériájába. A reklámnélküliség és a sorozat nagyszerűsége sokat segített abban, hogy túléljek, és a hála, a rajongás azóta is tart.

Tiszta szívből szerethető karakterek, megfojtani való gonoszok, korhű figurák, pompás epizódok. Néha becsúszik egy-két könnyedebb történet, de ez megesik ilyen sokévados műveknél, nincs harag miatta. A mellékszálak nem is igazán nevezhetőek annak, gyakorlatilag teljes értékű történetszálakat kapunk. A szereplők élete nyitott könyv a néző számára, és nem is akármilyenek, önállóan is életképes személyes drámákat követhetünk nyomon.

Családom, Murdochék

Nagyszerű sorozat, remek színészekkel. Külön kiemelném a magyar szinkront, ami zseniális lett, élvezet hallgatni a hangjukat, annyira rájuk illően lett válogatva. Sajnos a 14. szériától esik a színvonal, nagyon ráálltak a liberális szellemű propagandára, az epizódok nagy részét ez tölti ki. A főszereplő Julia Ogden karaktere is teljesen ellaposodott, egyetlen feladata a modern, felvilágosult nő típusának hirdetése. Kár ezért, de a széria többi része jó szerencsére.

dráma | krimi | misztikus

A 19. századi Torontó híres nyomozójának, William Murdoch felügyelőnek egyedi és újszerű vizsgálati módszereivel ismerkedhetünk meg. Friss és csavaros észjárása,... több»

0