Nagyon jól kivitelezett kis sztori, amihez ugye nem kellett más mint egy fiatal pár, egy hatalmas erdő, és pár eszelős, taknyos huligán. Ezeket az elemeket összegyúrták úgy, hogy az elejétől a végéig leköti az embert a film! egyáltalán nem vonta el semmi a figyelmem a film alatt, és abszolút a főszereplők helyébe tudom magamat képzelni.
Fantasztikus, egyben szörnyű sztori ami arra tanít, hogy nem lehetünk elég óvatosak a másik emberrel, mert elég egy rossz húzás valakinél és szörnyú dolgok követik máris egymást! Ez abszolút átültethető a valóságba, és ezért is szeretem!
Nagyon jól kivitelezett kis sztori, amihez ugye nem kellett más mint egy fiatal pár, egy hatalmas erdő, és pár eszelős, taknyos huligán. Ezeket az elemeket összegyúrták úgy, hogy az elejétől a végéig leköti az embert a film! egyáltalán nem vonta el semmi a figyelmem a film alatt, és abszolút a főszereplők helyébe tudom magamat képzelni. Fantasztikus, egyben szörnyű sztori ami arra tanít, hogy nem lehetünk elég óvatosak a másik emberrel, mert elég egy rossz húzás valakinél és szörnyú dolgok követik máris egymást! Ez abszolút átültethető a valóságba, és ezért is szeretem!